MS en vakantie

Vakantie Denemarken 2016

In april/mei 2016 naar Denemarken geweest. Een hele tocht met de auto, 820 km. Toch goed volgehouden. We gaan bewust meestal niet in de hete zomer op vakantie. Maar helaas tref je dan ook wel eens slecht weer. Veel regen gehad, maar het huisje daar was optimaal en had veel luxe die we thuis niet eens hebben… Vakantiepark Dronningens Ferieby in Greena in Oost-Jutland.

 Vakantie Drenthe

Een midweek met de hele familie in 2015. Supergezellig. We hadden een huisje, die na deze week overgedragen werd aan een stichting. Maar op ditzelfde park hebben we een huisje bekeken die op dat moment nog niet klaar was voor de verhuur. Momenteel wel. Vakantiepark Hesselte ligt vlakbij Havelte en o.a. Giethoorn.

Vakantie Drenthe bij de hunnebedden
Vakantie Drenthe

Vakantie Zeeland

aangepast huisje in Zeeland
huisje broedershoek in Zeeland

Een midweek in Zeeland aan Zee. Heerlijk genieten. In mei 2014 zijn we hier geweest. En dat was de vakantie dat ik ook in die grote strandrolstoel zat, de cadweazle. Tja het is een vreemde naam, maar wel de moeite waard om te doen! Vrijwilligers kunnen je helpen bij de transfer van je rolstoel naar de strandrolstoel. Tijdens deze vakantie verbleven we in Koudekerke. Op het knusse park Broedershoek.

Vakantie Brabant

Klein Beek in Brabant. Een prima accommodatie voor mij, mijn partner en nog een goede vriendin van ons met haar hond. Hier hebben we in 2013 oud en nieuw gevierd.

 

Aangepaste woning

Vakantie Duitsland

In 2012 in de Duitse Eifel geweest. Een super fijn huis, goed aangepast. Zeer goede service en ontvangst daar. Voor meer info over dit huis.

Aangepast huisje
Aangepast appartement in de Duitse Eifel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *